Kuka olen?

Koulutus

Olen kirjoittanut ylioppilaaksi Kaurialan lukiosta 1998. Olen saanut filosofian maisterin tutkinnon Jyväskylän yliopistossa pääaineena yhteisöviestintä. Jatko-opintoina olen suorittanut perusopinnot yleisestä teologiasta ja hallinto-oikeudesta. Minulla on myös opetushallinnon tutkinto. Tällä hetkellä opiskelen työn ohella oikeustieteitä ja tarkoitukseni on suorittaa julkisoikeuden erikoisjuristitutkinto (HTM).

Työelämä

Olen työskennellyt vuodesta 2018 Hyria konsortion viestintä- ja markkinointipäällikkönä. Hyria tarjoaa toisen asteen ammatillista koulutusta niin nuorille kuin aikuisille. Lisäksi Hyria auttaa yrityksiä muun muassa henkilöstön osaamisen kehittämisessä ja rekrytoinneissa. Hyrialla on myös merkittävä rooli työllisyyden edistämisessä ja kuntoutuspalveluiden järjestämisessä. Työpisteeni on Riihimäellä, mutta Hyria toimii lisäksi muun muassa Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Helsingissä ja Lahdessa.

Vuosina 2014–2018 toimin Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan viestintäpäällikkönä. Vuodet 2009–2014 olin Retki-lehden päätoimittaja. Teen retkeilytoimittajan töitä edelleen sivutoimisesti oman yritykseni kautta. Tärkein roolini on avustaa Retki- ja Riista-lehtien toimituksia retkeilyvarustetestien testipäällikkönä.

2006–2008 työskentelin Ilmavoimien esikunnassa Tikkakoskella tiedottajana. Pääsin kehittämään sosiaalisen median hyödyntämistä yhteisömarkkinoinnissa ensimmäisten joukossa Suomessa. Vuosien välille mahtuu muun muassa Facebookin avautuminen suomalaisille käyttäjille. Ennen Retki-lehteen siirtymistä ehdin työskennellä myös 3D-animaatioiden ja tv-mainonnan tuottajana Frame Graphics -studiolla Helsingissä.

Ensimmäiset viestintäalan työkokemukseni ovat 1990-luvun puolivälistä, jolloin toimin muun muassa Hämeen Sanomissa yhtenä silloisen nuorten sivun toimittajista.

Opiskeluajoista lähtien olen tehnyt sivutoimisia turvallisuusalan töitä Securitas Oy:lle. Aluksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla, ja myöhemmin Hämeenlinnassa.

Vapaa-ajalla

Olen ollut mukana partiotoiminnassa 7-vuotiaasta saakka. Tällä hetkellä vastuullani on Hämeenlinnassa keväällä 2022 järjestettävä paraati ja leiri Kantolan tapahtumapuistossa. Lippukuntani on Kaskenkaatajat ry.